Har ni en stund över och vill göra något?

För er medföljande föräldrar, anhöriga och lag som får en stund över.

 

Rökbacken

Upplev ett lite annorlunda upplägg på restaurang. Besök vårt Rökbacken i stan, som drivs av en tidigare handbollslirare (som vunnit Kopparcupen en gång i tiden)

besök rokbacken.se och boka bord och testa detta exklusiva upplägg. Eget rökt kött och massa härliga alternativ.

Det går även att hämta mat och ta med.

Uppge koden ”Kopparcupen2023” så får ni rabatt på hela alltet.

 

Massage i hallen

En paus i spelet, en sliten tränare, en sliten supporter. Passa på att boka en massage, annan behandling eller fixa ett sko-inlägg.

Dalkullans Naturterapi och hälsa

Falu Massage och Hälsa

Reikikikliniken

kommer att finnas på plats och de befinner sig i gången där man har möjlighet att trycka på sina t-shirts. Gången mellan Sporthallen och Guide Arena, passagen i nedre sektion av arenan, där finns de och det är bara att knalla förbi och boka en tid och unna dig en skön massage.

 

Besök Falu Gruva

Passa på att boka ett besök nere i Världsarvet Gruvan. Lång paus med laget? Lång paus som supportrar? Passa på.

KOPPARCUPEN-ERBJUDANDE: Gruvtursbiljetter, som även inkluderar samtliga aktiviteter ovan jord, 70 kr per person (gäller barn, ungdomar och ledare/föräldrar) eller ett minimipris om 1 000 SEK för hela gruppen om antalet deltagare är färre än 15 personer. Ord. pris för gruvtursbiljett 230/100 kr för vuxen/barn. Ovanjordsbiljett som inkluderar Gruvmuseet och andra aktiviter ovan jord. 35 kr per person (barn, ungdomar och ledare/föräldrar). Ord. pris för biljett ovan jord 110/60 kr för vuxen/barn. Erbjudandet gäller under våra ordinarie öppettider, ange kod Kopparcupen2023 vid bokning via mejl: info@falugruva.se eller telefon: 023-78 20 30.