Meny och mattider

Mattiderna under cupen:

Frukost 06.00-09.30, lunch 11.00-14.00, middag 16.00-19.00.

Meny:

Middag lördag: Oxfärsmedaljonger, pepparsås och potatis
Lunch söndag: Korvstroganoff på nötfalu med ris
Middag söndag: Marinerad ugnsbakad kycklingfilé med mangorajadressing/sweet chilidressing och rostad potatis
Lunch måndag: Kebabgryta med ris.

Till samtliga måltider serveras två sorters råkost, smör, bröd och måltidsdryck. Vegetariskt alternativ finns för samtliga måltider. Det finns även alternativ som är gluten, mjölk, laktos och äggfria.

Frukost: Fil, mjölk, flingor, müsli, sylt, 2 sorters pålägg, grönsak, mjukt och hårt bröd, fruktdryck, kaffe, the och frukt

Extra lunch lördag: Pasta med bacon och skinksås, pris 85 kr/person.

Med reservation för ev ändringar!